NITEforce Live Map koiran GPS-panta

Nimeke: NITEforce Live Map koiran GPS-panta
Tuotetunnus: 6418616245250
Tuotemuoto: Tavara
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 249,00 € 219,00 € (176,61 € alv 0 %)

Kustantaja: Otavamedia / Ulkoinen toimittaja
Sarja: Eränetti
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Vapaa-aika
Seurapuodin Joulumaailma
NITEforce Live Map koira-GPS mahdollistaa oman koiran tai useampien omien koirien seurannan karttojen avulla helposti. Näet omat ja koiran liikkeet reaaliaikaisena, jolloin tiedät missä ollaan ja minne mennään!

HELPPOKÄYTTÖINEN
NITEforce Live Map koira-GPS hyödyntää uusinta GPS-paikannusteknologiaa. GPS-paikantimella varustettu panta asetetaan koiran kaulaan, jolloin saat koiran paikkatiedon reaaliaikaisena (livetoiminto) oman matkapuhelimen näytölle. Matkapuhelimen näytöllä näkyvä kartta avautuu Live Map-maastonavigaattoriohjelmiston avulla. Ohjelmisto ei varaa puhelimen muistia, sillä kartta-aineistoa käytetään internetyhteyden kautta. Selain toimii nopeasti ja luotettavasti, jolloin karttojen vieritys on jouhevaa käytön aikana. Koira GPS paikantimeen on avattava matkapuhelinliittymä (SIM kortti) ennen käytön aloittamista. Useampi henkilö voi seurata samaa koiraa samalla sovelluksella – kirjautumalla sovellukseen samoin tunnuksin.

LUOTETTAVA PAIKANNUS
Paikkatieto päivittyy tarpeen mukaan halutuin tiheyksin (10 sek – 3 h) netin avulla. Paikkatietonäyttö valittavissa: jatkuva seuranta (live) tai paikkatieto pyydettäessä. Historianäkymä tallentaa kuljetun reitin. Live Map kartta-aineiston avulla paikannat helposti sijaintisi ja löydät haluamasi kohteet. Kartta-aineisto soveltuu monipuoliseen luonnossa liikkumiseen koiran kanssa tai ilman. GPS paikannuksen avulla toimiva koiraGPS ei tunne sanaa ‘maksimietäisyys’ kuten VHF pohjaiset laitteet, vaan sillä nähdään aina ja pitkälle missä vain nettiyhteys pelaa.

EDULLINEN KÄYTTÄÄ
Live Map -maastonavigaattori ohjelmiston käyttölisenssimaksu on 0 euroa. Koko Suomen ja maailman kattavat kartta-aineistot ovat täysin maksuttomia. Koira-GPS-panta tarvitsee paikannukseen nettiliittymällä varustetun SIM-kortin, esim. Laitenetti S tai Pre-Paid liittymän.
Pre-Paid yhteensopivuus mahdollistaa edullisen kausittaisen käytön, jolloin et maksa turhasta, kun laitetta ei käytetä. Datan siirtomäärä on minimaalisen pieni.
Android-älypuhelimeesi on ladattavissa ilmainen ja helppokäyttöinen maastonavigaattori APP ohjelmistosovellus pannan seurantaan ja hallintaan.

ONE SIZE FITS FOR ALL
NITEforce Live Map koira-GPS panta sopii pienelle koiralle, suurelle koiralle ja kaikille siltä väliltä. Pantaa voivat kantaa 5-kiloiset koirat ja siitä ylöspäin. Oranssin, heijastimella varustetun Reflex-pannan voit lyhentää määrämittaan helposti saksilla.

NITEforce Live Map koira-GPS käyttää viimeisintä akkuteknologiaa, joka antaa pitkän toiminta-ajan. Akun kesto on jopa n. 12 h optimilämpötilassa 15 sek paikkatiedon päivitysvälillä. Panta kytketään päälle (ON) ja pois (OFF) magneettitoimisen virtakytkimen avulla, jolloin vältetään ylimääräisiä nappeja (reikiä) pannan koteloinnissa.
Pannan IP67 sääsuojattu rakenne on erittäin hyödyllinen silloin, kun koira kulkee vesikkoalueilla. Ulkoinen antenni on aina automaattisesti koiran niskan puolella ylhäällä ja suojattuna rakenteessa.

PAKKAUKSESSA:
NITEforce koira-GPS
Oranssi heijastimella varustettu taipuisa Reflex panta
Ruuvimeisseli SIM kortin asennusta varten
USB-latausjohto
Aktivointimagneetti
Käyttöohje (Englanti / Suomi)

Ei vuosittaista kartaston tai ohjelmiston lisenssimaksua
* Ilmainen suomenkielinen Android APP ohjelmisto karttatoiminnolla
* Toimii edullisella 2G Laitenetti S liittymällä tai Pre-Paid
* Toimii myös ulkomailla paikallisella SIM kortilla
* Maailmanlaajuinen kartasto
* Sama panta sopii pienelle, keskikoiselle ja suurelle koiralle
* Kevyt: 189 g (kokonaispaino pannalla)
* Koko: 3,5 x 3,5 x 6 cm
* Taipuisa ja helposti saksilla lyhennettävä Reflex panta
* Reflex-panta varustettu heijastimella
* Kestävät metallilukitteet pannassa
* Historianäkymä, josta näkyy päivän tapahtumat
* Useampi käyttäjä voi seurata koiraa samasta sovelluksesta
* GPS paikannuksen tarkkuus: 5 m
* Automaattinen standby-tila, kun laite liikkumatta 2 min
* Paikkatieto soittamalla mikäli panta standby-tilassa
* Automaattinen aktivointi, kun panta heilahtaa liikkeelle
* Alhaisen akun hälytys: kyllä
* Akku: 1600 mAh Li-ion
* Käyttölämpötilat: -10°C … +40°C
* Säänkestävyys: IP67
* Magneettikytkin: on/off
* Status LED valo: kyllä
* Ylhäälle automaattisesti suuntautuva antenni suojarakenteessa
* Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 1 vuosi (12 kk

HUOM! Tuotteen toimittaa Eränetti. Tuotteen noutopaikka saattaa poiketa verkkokaupassa valitsemastasi paikasta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Saat myös tilauksen seurantakoodin sähköpostitse. Jos tilauksellasi on eri varastoista toimitettavia tuotteita, ne tulevat erillisinä toimituksina.
Niteforce-tuotetiedustelut: Eränetti, asiakaspalvelu@eranetti.fi


Katso myös näitä tuotteita